Kul att du är intresserad av att boka din skidresa hos Branäs!

Fyll i ditt namn och och telefonnummer så ringer vi upp!
När vill du bli uppringd? Skicka
Meny
Sök

Liftkort och keycard

I Branäs finns liftkort både för dig som planerar en spännande dagsutflykt och för snöälskaren som vill åka varje dag hela säsongen.

Stäng
Så fungerar det med liftkort

I Branäs använder vi ett så kallat keycard på vilket du kan ladda ditt liftkort. Du använder sedan detta kort för att komma in till liftarna. Du laddar kortet med den tid du vill åka skidor, från tre timmar och uppåt.

Alla barn under åtta år åker gratis. De behöver dock ett keycard för att kunna åka och det kostar 55kr. När du har köpt ett keycard så kan du spara det till nästa säsong och det fungerar dessutom i våra övriga anläggningar som exempelvis Kungsberget och Vallåsen.

Stäng
Här köper du liftkort

Du kan köpa ditt liftkort redan nu på webben. Då kan du köpa ett helt nytt liftkort eller ladda på ett befintligt keycard, se ”Så fungerar det med liftkort” här ovanför, för att läsa mer om liftkort och keycard.

 

Du kan också köpa liftkortet på plats i Branäs, i våra infocenter, skidhyrorna, sportshopen och i våra närlivsbutiker. På pistkartan hittar du inköpsställen för våra liftkort.

Stäng
Tips - Undvik köer, köp dina liftkort på webben!

Om du köper dina liftkort redan nu på webben så levereras de direkt i ert incheckningskuvert när ni kommer fram. På så sätt slipper ni börja semestern med att köa och kan snabbt ge er ut i backarna.

Ladda liftkort

Har ni redan befintliga keycard hemma? Ladda enkelt ditt vuxen- eller ungdomskort via ”Ladda liftkort” nedan. Liftkortet kan användas när som helst under säsong 16/17 och aktiveras när du använder det första gången. För att ladda barnkort (0-7 år), ring oss på 054-13 26 00 eller klicka er in på vår onlinebokning.

1. Ladda ditt keycard med önskat antal åkdagar.

2. Betala med kort eller via Swish.

3. Nu är det bara att åka!

Gratis för barn

I Branäs är alla aktiviteter gratis för barn med liftkort. Är barnen under åtta år bjuder vi dessutom på liftkortet. Men glöm inte att barnen behöver ett eget keycard som kostar 55kr, läs mer om liftkort och keycard under boxen ”Så fungerar det med liftkort” här ovanför.
För lite extra energipåfyllning ute i backen bjuder vi alla barn på varm ekologisk saft.

Se mer om alla roliga aktiviteter som är gratis för barn.

Dela liftkort med föräldrakortet

Föräldrakortet är perfekt för föräldrar som reser till Branäs med små barn. Köp ett kort gemensamt och dela med din partner, en av er kan vara med barnen och en kan åka skidor.

Priser och varianter

Keycard krävs för att kunna ladda på ett liftkort, det kostar 55 kr. Spara ditt Keycard till nästa säsong och ladda det på nytt.

Vuxen Ungdom Föräldrakort
3 timmar
1 dag
2 dagar
3 dagar
Långhelg (to–sö)
4 dagar
Kortvecka (sö–to)
5 dagar
Vecka (6–8 dagar)
9 dagar
10 dagar
11 dagar
12 dagar
13 dagar
14 dagar
Säsongskort

 

Priskategorier

Vuxen: 16 år-
Ungdom: 8-15 år
Barn: 0-7 år

 

Väder
Pister
0/30
Liftar
0/21
Webbkamera
Snödjup
0cm
Temperatur
Temp
Längsta åk
3km
Längdspår
0/28km