Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Drömboenden till salu i Branäs

Mysiga stugor med magisk utsikt, moderna lägenheter precis vid backen eller drömtomten där ett helt nytt semesterboende snart står redo för inflytt. Valmöjligheterna i Branäs är många och här nedanför hittar du alla kommande nyproducerade boenden som är till salu just nu. Klicka på det boende du är intresserad av för att läsa mer. Du kan även klicka in på Hemnet för att se fler boenden till salu.

Se alla boenden i Branäs på Hemnet

Är du intresserad av ett boende i Branäs, men vill ha mer information om vad ett köp innebär? Klicka här för att utforska allt det fantastiska som ett semesterboende på en skidanläggning för med sig – allt från en extra inkomst till en tillflyktsort för familjen.

Kommande boenden i Branäs – nyproduktion

Nötåsen

Branäs fortsätter satsningen på barnfamiljer och just nu byggs ett helt nytt skidområde på Branäs Berg – ett mysigt familjeområde som, när det är klart, skapar en unik upptäcktsfärd runt hela berget. Den första backen och liften är klara till säsong 23/24. Läs mer om Nötåsen som projekt.

Mäklarkompendium för Nötåsen

Berget

I Branäsbergets stugor och lägenheter får du en fantastisk utsikt över dalen och närhet till skidåkning, pulkabackar och längdspår. Uppe på berget finns även skiduthyrning och restauranger.

Mattesdalen

I Mattesdalen finns både lägenheter och större, moderna fjällstugor. Bor du här har du nära till både 4-stolslift och 6-stolslift som snabbt tar dig upp till toppen och resten av skidområdet. Här finns även närhet till en stor grillplats, pulkabacke och rullband.

Byn

I Branäs by finns både lägenheter och större fjällstugor, med nära till allt du behöver. Här ligger också anläggningens största område helt anpassat för barn. Centralt för området och nära till liftarna hittar ni skiduthyrning, café, restauranger, shop och en livsmedelsbutik.