Vinterns roligaste skolresa

Aktiv vinterdag med frisk luft

På nära håll finns allt ni behöver för en aktiv vinterdag med frisk luft, skratt och skidåkning. Med enkel bokning är vi ett perfekt val inför skolresan. Tryggt, enkelt och roligt!

SKOLELEV – BOKA OCH BETALA DIN RESA HÄR

SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN, GRUPPRESA


Med vårt smidiga bokningssystem är det enkelt att planera den skidresa som passar just er. Ledare och elever får egna inloggningsuppgifter och kan boka och betala resan direkt på webben och skolan slipper tidskrävande insamlingar.

Anmälan

Ansvarig ledare ringer, mailar eller skickar en bokningsförfrågan för att boka en resa.

Bekräftelse via mail

Läraren får via mail en bekräftelse och ett inlogg som denne skickar ut till eleverna.

Boka och betala en och en

Eleverna går in och bokar samt betalar sin resa, utrustning och eventuella lunch.

Bekräftelse sms

Vid bokad utrustning får lärare och elever sms med båsnummer där utrustning, liftkort och lunchkuponger ligger och väntar.
Så snart ni är på plats går ni direkt och hämtar utrustningen och sedan direkt till backen!

Liftkort och lunchkuponger till de elever som ej bokat utrustning finns i utrustningsbås hos ansvarig lärare

Bokningsförfrågan

Är ni intresserade av en gruppresa till Branäs, kontakta oss gärna via vårt formulär för en bokningsförfrågan. Observera att ingen bokning är gjord förrän vi återkommit till er för en bokning.


Bokningsregler grupp

Bokning och betalning

För att erhålla grupprabatt krävs att ni är minst 20 personer, bokar senast 3 veckor före ankomst samt besöker oss under annan period än sportlov.

Bokningen stänger 4 dagar innan ankomst. Vid 4 eller fler bussar bokade stänger bokningen 10 dagar före ankomst. Finns plats på bussen kan ytterligare deltagare följa med och då betala för resa, liftkort, utrustning och lunch på plats i Infocenter.

Bussbokningsregler

Fylls inte bussen med antal förbokade personer faktureras skolan för mellanskillnaden.

Fria ledare

Vi erbjuder en fri ledare per 20 betalande elever. För de fria ledarna ingår de produkter som gruppen i övrigt bokat ex buss, liftkort, lunch och/eller skidutrustning.

Avbokningsregler

Hela skolan

Avbokning ska ske senast fyra dagar före ankomst. Vid avbokning senare än fyra dagar före ankomst debiteras skolan full kostnad. Vid bokning av fyra eller fler bussar så måste avbokning ske senast 10 dagar före ankomst för att skolan inte ska bli debiterad busskostnaden.

Enskild elev

Avbokning ska ske före avresa, i annat fall ska sjukintyg uppvisas. Vid avbokning kan kostanden för bussresan inte återbetalas. Övriga tillbehör såsom liftkort, skidutrustning och lunch återbetalas. För återbetalning av avbokad resa, kontakta oss gärna via återbetalningsformuläret på hemsidan.

Återbetalning av avbokad resa

Avbokning av skolresa ska ske före planerad ankomst. För att avboka din bokade och betalda skolresa ring vår resesäljavdelning på 054-13 26 00. Efter avbokning ansöker du om återbetalning via formuläret nedan. Buss-kostnaden kan dock inte återbetalas.

Återbetalning av skolresa

Bokningsförfrågan

Är ni intresserade av en gruppresa till Branäs, kontakta oss gärna via vårt formulär för en bokningsförfrågan. Observera att ingen bokning är gjord förrän vi återkommit till er för en bokning.