Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Sköna mötesdagar i alpin miljö

I norra Värmland erbjuder vi i Branäs en upplevelse utöver det vanliga för föreningar och företag. Glöm tråkiga och oinspirerande miljöer. I Branäs kombinerar vi god mat och aktiviteter i en lugn och avslappnad atmosfär som bidrar till gemenskap och utveckling.

Svetsa samman fotbollslaget eller arbetsgruppen i Branäs. Hos oss finns mötesrum för utvecklande samtal, skidåkning med roliga aktiviter och självklart, god mat. Allting för att bidra till en minnesvärd upplevelse.

Bokningsförfrågan

Lämna en bokningsförfrågan så återkommer vi till dig med ett färdigt paket.


 

Smidig bokning ger mer egentid

Lämna in en bokningsförfrågan så återkommer vi med ett offertpaket. Är ni fler än 20 personer får ni dessutom 20% rabatt på både liftkort och skidhyra. När ni är på plats kan ni varva egna föreläsningar eller teambyggande aktiviteter med storslagen skidåkning i 33 varierande pister. Utöver aktiviteter i skidmiljö som selftimer, Big air bag och skicross har vi dessutom både musikquiz och vår stora favorit, pulkarace som perfekta sysselsättningar när liftarna stängt.

5 tips för en perfekt skiddag

  • Ät en stadig frukost, då orkar du vara med på alla aktiviter och lägger grunden för hela dagen.
  • Unna dig manchester! Det kan vara tufft att kliva upp tidigt på morgonen men det finns ingen bättre känsla än att vara först på berget och ta de första orörda svängarna.
  • Ta pauser, fyll på energiförrådet med en kaffe och matig macka i något av våra fik. Vill du hellre vara kvar ute så kan du fylla på energin med gratis ekologisk saft ute i backen.
  • Klä dig i lager. Då kan du styra din temperatur själv och behöver inte bli för varm eller kall.
  • Var med på aktiviteter! Upplevelser bygger laganda och är något du kommer minnas länge efter att ni kommit hem.