Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Sportlov i skidbacken

Sportlovet i Branäs är familjens aktiva högtid och ett sätt att spendera lovet utomhus med världens roligaste sport, skidåkning. Här hittar du gratis aktiviteter, äventyrsbanan Nintendo Land, skidskola för alla åldrar och mycket mer.
Boka Tillsammanstid i Branäs

Klassiska skidveckor

I flera år har sportlovet varit synonymt med skidåkning och vi förstår varför. Känslan av att tillsammans vara ute på äventyr, skapa nya minnen och umgås är svårslagen, speciellt när det äventyret avslutas med varm choklad och stugmys. Hos Sveriges bästa skidanläggning för barnfamiljer hittar du flera attraktioner som gör det enkelt att ha kul på snö tillsammans.

Björnbuseland, vårt område med roliga figurer och enkla vippbrädor är perfekt för barnen att ta sina första svängar i. För de lite äldre barnen, eller duktiga åkarna, heter favoriten Nintendo Land – en upplevelse på skidor där barnen åker i en kuperad backe fylld med figurer från Nintendos värld. När mörkret lägger sig över anläggningen fylls Nintendo Land av färgglada lampor som höjer upplevelsen ytterligare.

Barnaktiviteter och varm saft

I Branäs har vi alltid gratis aktiviteter utan anmälan för att så många som möjligt ska kunna vara med. Åk med i Björnbusecupen och sjung och dansa med våra maskotar Björnbusarna på barnens alldeles egna after ski. Behöver ni snabb energi ute i backen bjuder vi alltid på varm ekologisk saft.

Läs mer om barnens Branäs

Testa på skidskolan

Ta chansen att utveckla både dina och barnens förmåga på skidor. I Branäs skidskola har vi glädjen till skidåkning som bas i vår undervisning och anpassar oss alltid efter våra gästers ålder och tidigare erfarenhet. Vårt mål är att du ska lämna vår skidskola med ökad glädje för skidåkning.

Läs mer om skidskolan

Våra boendeområden