Vinter Sommar
Pistkarta
Öppettider
Boka
Brand logo

Påsk i Branäs - Tillsammanstid på riktigt

Strandhäng och bad i all sin ära, men den bästa solsemestern spenderas på skidor. En påsk i Branäs är fylld av härliga stunder på en soldränkt uteservering, roliga aktiviteter och skidåkning i toppklass för hela familjen.

Förgyll påsken i backen – boka skidsemester till Branäs

Längtar du efter en påskhelg fylld med vårskidåkning direkt utanför dörren? Boka en stuga hos oss och få tillgång till skidåkning på bekvämt avstånd från boendet, tillsammans med roliga aktiviteter för hela familjen. Ta med dina nära och kära och skapa oförglömliga påsktraditioner i Branäs!

Tillsammanstid, stugmys och våråkning

Påsk bjuder på många härliga stunder och är en av de bästa tiderna på året där du får uppleva skidåkning samtidigt som solen värmer skönt i ansiktet. Ta med barnen på Tobbe Trollkarl och björnbusens magiska skattjakt i backen eller ge er ut för ett åk i Nintendo Land tillsammans med Mario och hans vänner. Avsluta dagen inne på en av våra restauranger med utsikt över ett vårvinterklätt Branäsberg.

Roliga aktiviteter hela påsklovet

Äggmålning i snön, Björnbusarnas afterski – påsken är fyllt av färgsprakande aktiviteter för barn i alla åldrar. Gör årets påsk till en oförglömlig upplevelse för hela familjen i Branäs!

Afterski

Vad är bättre än en afterski? Afterski utomhus såklart! När solen är framme och värmer skönt flyttar vi ut bandet och baren till Brants stora uteservering.

Våra boendeområden