Vinter Sommar
Pistkarta
Boka
Brand logo

Butiker i Branäs

Här finns allt du behöver för semestern. Uppgradera skidutrustningen, beställ utkörning av mat eller komplettera till kvällsmyset. Oavsett om du bor i byn eller på berget finns det en butik nära dig.

Soltorget Shop & Livs

Soltorget Shop & Livs ligger uppe på berget och är en sportshop kombinerad med närlivs. På våra 400 kvm hittar ni kläder och utrustning från bland annat Scott, Helly Hansen, Sweet Protection och svenska Spektrum. Förutom ett matutbud som är anpassat för semestervistelsen går det även att beställa både upphämtning och utkörning av matpåsar via appen Branäs Mat & Dryck. Dessutom har vi ett utbud av receptfria läkemedel om det skulle behövas.

Beställningstider

Upphämtning av matpåsar, 08.00 – 19.00

Utkörning av mat, 17.00 – 19.00

Närlivs Byn

Centralt beläget, i närheten av skidhyran ligger byns närlivs. Precis som på berget är sortimentet helt semesteranpassat med mindre förpackningar för att minska svinn. I sortimentet hittar du bland annat blöjor, barnmat och allt du behöver för tacomyset, du kan dessutom beställa livsmedel, både för avhämtning och utkörning.

Beställningstider

Upphämtning av matpåsar, 08.00 – 19.00

Utkörning av livsmedel, 17.00 – 19.00

Shop Byn

Uppgradera utrustningen hos oss. Sportshopen ligger i samma byggnad som skiduthyrningen, mittemot Brants Restaurang. Här hittar du handskar, goggles, skidkläder och underställ från pålitliga leverantörer med flera års erfarenhet i branschen, eller vad sägs om Head, Scott, POC, Oakley och Burton. Kom in så hjälper vi dig att bli redo för backarna.